FamousFaces

Az 1990-es évek egykori sztárja teljesen átformálódott és már alig lehet ráismerni

Az 1990-es évek egykori dívaja teljesen átalakult - Friss fényképei mindenkit megleptek
A 80-as és 90-es évek filmvilága elképzelhetetlen volt Bridget Fonda nélkül.

bridget_fonda.png

A színésznő utoljára 2009-ben lépett vörös szőnyegre – azóta senki sem látta. Bridget Fonda a híres Fonda-család tagja. Nagyapja a filmikon Henry Fonda, apja pedig a 2019-ben elhunyt Peter Fonda volt. De ki ne ismerné és emlékezne, Jane Fonda-ra, az aerobik ikon-ra, aki két Oscar-díjat is nyert.

Bridgetnek nem volt nehéz elindulnia Hollywoodban, különösen egy olyan nevű családtagként. 1969-ben, négyévesen debütált az "Easy Rider" című kultikus filmben, majd olyan neves rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint Quentin Tarantino, akivel a "Jackie Brown"-t, és Francis Ford Coppola, akivel a "Keresztapa" – III. részében forgattak.

bridget_fonda_1.png

A sikerei ellenére Bridget azonban búcsút intett a hollywoodi fényűzésnek. Utolsó szerepét 2001-ben játszotta egy akciófilmben.

Ezt követően csak a Hókirálynő című mesefilmben láthattuk 2002-ben a televízióban. 38 évesen pedig visszavonult a pályáról.

A színésznő ezután csak ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt – majd teljesen eltűnt. Hírek szerint úgy döntött, hogy a családját előtérbe helyezi. Férje, a 68 éves Danny Elfman, filmzeneszerző továbbra is aktív a filmiparban, de róluk semmi hír sincs. A Bridget-ről készült friss képek most felpörgetik a rajongókat – sokan nem hiszik el, hogy ő van a képeken, íme:

A kétszeres Golden Globe-díjas színésznő egy laza csíkos pólót és egy laza nadrágot viselt, messze eltávolodva azoktól a ruházati stílusoktól, amelyekkel utoljára láthattuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr7518415499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása