Kiderült, mi volt az oka annak idején Bruce Willis és Demi Moore szakításának

kiderult_mi_volt_az_oka_annak_idejen_bruce_willis_es_demi_moore_szakitasanak.png

Egy romantikus sztori befejeződött. Hollywood egyik legikonikusabb párosa, a most 68 éves Bruce Willis és a 60 éves Demi Moore, hosszú ideig bűvölték a közönséget a szerelmükkel, de egy nap véget ért ez a romantikus korszak.

Tizenhárom évig tartott házasságuk világszerte híres lett, mintha maga a sors hozta volna össze őket.

Ezt jól bizonyítja, hogy még húsz évvel a válásuk után is szoros barátságot ápolnak. Bruce és Demi három lányuk született: Rummer (34), Scout (31) és Tallulah (29).

1987-ben, egy film premierjén találkoztak, és azonnal egymásba szerettek. Gyorsan kötötték össze életüket, a szerelem rózsaszín ködében hamarosan már az oltár előtt álltak. Néhány hónappal később Demi Moore várandós lett, és megszületett első lányuk.

kiderult_mi_volt_az_oka_annak_idejen_bruce_willis_es_demi_moore.png

Amikor egyesítették életüket, Demi már a filmes világ elismert alakja volt. Később egy interjúban elárulta, hogy Bruce Willis azon volt, hogy inkább a családra koncentráljanak, mint a karrierjére, de sosem akarták egymás szabadságát megkurtítani.

Demi úgy vélekedett, hogy Bruce jó apa, de gyakran érezte, hogy már nem igazán érdekli őt a házasság, és hűtlenségre is gyanakodott. Így döntött, hogy nincs értelme tovább tartani egy kapcsolatot, ami már kifulladt.

A válás után Bruce egyre gyakrabban jelent meg a nyilvánosság előtt más hírességekkel, majd végül 2009-ben feleségül vette Emmát.

kiderult_mi_volt_az_oka_annak_idejen_bruce_willis_es_demi_moore_1.png

Még mindig együtt vannak, két lányuk született, Evelin és Mabel. 2005-ben Demi Moore férjhez ment Ashton Kutcherhez, de 2011-ben elváltak.

Bruce Willis és Demi Moore közötti szoros kötelék sosem szűnt meg, ma is jó barátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr2018401135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása