FamousFaces

Angelina Jolie az igazit keresi aki különleges követelményeknek kell, hogy megfeleljen

angelina_jolie_az_igazit_keresi_aki_kulonleges_kovetelmenyeknek_kell_hogy_megfeleljen.png

Brad Pitt és Angelina Jolie 2003-ban kezdtek együtt járni, de csak 2014-ben mondták ki az igent egymásnak, akiket akkoriban Hollywood legromantikusabb párosának tartottak.

A kapcsolatuk alatt a 60 éves Pitt állítólag többször is erőszakoskodott a 48 éves Jolie-val. A pohár azonban akkor telt be, amikor 2016. szeptemberében repülőútjuk során Los Angelesből Franciaországba Pitt fizikailag bántotta a gyermeküket is. Jolie ezután azonnal elhagyta Pitt-et és benyújtotta a válókeresetet.

A válás során szinte mindenben összevesztek, ami már hosszú ideje folyamatban volt. Miután kiderült, hogy Pitt bántalmazta volt feleségét és gyerekeit is, a média még nagyobb figyelmet szentelt rájuk.

Friss információk szerint Pitt már nem is küzd annyira a közös felügyeleti jogért, és a gyermekeik - Maddox, Pax és Zahara - egyenesen utálják őt. A háborúnak nincs vége. Pitt-et nem viseli meg annyira a szakítás Angelina-val, ugyanis 2022 óta az őt 26 évvel fiatalabb Ines De Ramon-nal jár, akivel már együtt is élnek, és a boldogságban úszik.

angelina_jolie_az_igazit_keresi_aki_kulonleges_kovetelmenyeknek_kell_hogy_megfeleljen_1.png

Jolie is új kapcsolatra vágyik, de ez neki nem olyan könnyű. Az ízlése nagyon különleges, ami megnehezíti a partnerkeresést. Bár New Yorkban tölti legtöbb idejét, és tervezi, hogy oda költözik, először le akarja zárni a válását Pitt-tel. A válás hosszú ideig eltarthat, ami nagy terhet jelent számára.

Eleinte színházi körökben keresett partnert, de még nem talált senkit. Jolie retteg a csalódástól, és nagyon magas elvárásai vannak a leendő partnerrel szemben, amit nehéz teljesíteni.

Nagyon válogatós és paranoiás, nem tudja elengedni magát, és a randevúkat olyanoknak éli meg, mint egy állásinterjút.

Ha talál valakivel kölcsönös vonzalmat, akkor hosszú listát rak össze a szabályairól.

angelina_jolie_az_igazit_keresi_aki_kulonleges_kovetelmenyeknek_kell_hogy_megfeleljen_2.png

Ráadásul titoktartási szerződést is kér a másik féllel. Emiatt jelenleg nem sokan keresik Angelina kegyeit, de akik mégis, azoknak sem tetszik Jolie hozzáállása. Remélhetőleg idővel lejjebb ad az elvárásaiból, és megtalálja a párt.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr7918404563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása