FamousFaces

Harrison Ford és Carrie Fisher 1976-ban összebújtak miközben a színész már házas volt

harrison_ford_es_carrie_fisher_1976-ban_osszebujtak_mikozben_a_szinesz_mar_hazas_volt.png

Negyven évig titokban maradt ez az információ. Amikor Carrie Fisher A hercegnő naplója című memoárja 2016. november 22-én a könyvesboltok polcaira került, a Star Wars-rajongók meglepve fedezték fel, hogy Han Solo és Leia hercegnő kapcsolata nem csak a filmvásznon létezett.

Carrie Fisher és Harrison Ford egész életük során titokban tartották, hogy viszonyuk volt egymással. Az színésznő élete teljesen megváltozott, amikor mindössze 19 évesen megkapta szerepét George Lucas kultikus filmsorozatában. Nemcsak a karrierje változott meg 1976-ban, hanem a szerelmi élete is teljesen összekuszálódott.

A Csillagok háborúja főszereplői először Londonban találkoztak, de akkor Ford nem mutatott érdeklődést kolléganője iránt, amihez később az ifjúkori makacsságnak tulajdonítottak.

Amikor a rendező születésnapi partiján újra találkoztak, már sokkal kedvezőbb volt a légkör közöttük, és az este folyamán adódott az első csók.

harrison_ford_es_carrie_fisher_1976-ban_osszebujtak_mikozben_a_szinesz_mar_hazas_volt_1.png

De a románcuk sosem juthatott túl a felszínen, mert a 33 éves Ford már akkor házas ember volt: 1964-ben Mary Marquardt nevű első feleségével kötött házasságot, aki két gyermeket is szült neki.

A mindössze három hónapig tartó kalandot Fisher 2016-ban a Today show-ban úgy jellemzte, mint egy hosszan elnyúló egyéjszakás kalandot, amely főként a testi vonzalomra épült.

Ugyanakkor bevallotta életrajzában, hogy néha arról fantáziált, hogy szerelme felbontja házasságát, hogy hivatalosan is egyesüljenek, de ez sosem valósult meg.

harrison_ford_es_carrie_fisher_1976-ban_osszebujtak_mikozben_a_szinesz_mar_hazas_volt_2.png

Annak ellenére, hogy 1979-ben elvált a feleségétől 15 év házasság után, a kapcsolat nem hűtlenség miatt züllött el.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr8218402939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása