FamousFaces

Legjobb történelmi romantikus filmek ha nosztalgiára vágyunk

Manapság, amikor a technológia teljesen átszövi életünket és kapcsolatainkat, sokan elgondolkodnak azon, hogy talán nem a legjobb időszakba születtek.

Az olyan régi dolgok, mint a szerelmes levelek vagy a romantikus gesztusok, ma már eltűntek, és amit a tévében látunk, az már nem jelenti ugyanazt.

Nosztalgiázni szeretnénk, és vágyunk az elmúlt évszázadok őszinte romantikájára, örömhírem van - összegyűjtöttük a legjobb történelmi romantikus filmeket.

Adaline varázslatos élete

adaline_varazslatos_elete.png

Adaline varázslatos élete -  Adaline Bowman különleges életét követi, akinek az 1930-as években történt szinte végzetes balesete után megáll az öregedési folyamat.

A nő az ezt követő évtizedekben magányosan él, hogy elrejthesse titkát. Egy véletlen találkozás egy vonzó férfival azonban újra felébreszti benne a szerelem és a társaság iránti vágyat, és arra kényszeríti, hogy szembenézzen a halhatatlansága felfedésével járó kockázatokkal.

Miközben Adaline-nak a múltjával és bizonytalan jövőjével kell megküzdenie, el kell döntenie, hogy továbbra is magányosan él, vagy elfogadja a sorsát, és megéli az időtlen szerelem lehetőségét.

Értelem és érzelem

ertelem_es_erzelem.png

Ez a film Elinor és Marianne Dashwood történetét meséli el, akik apjuk halála után anyagi nehézségekkel küzdenek. Különböző személyiségeik – Elinor visszafogott és ésszerű, míg Marianne impulzív és romantikus – ellenére mindkét nővér szembesül a szerelem és a társadalmi elvárások kihívásaival.

A19. század eleji Angliában. Különböző udvarlókkal találkozva, szerelmi csalódásokkal és árulásokkal szembesülve, a nővérek próbálnak egyensúlyt találni az érzékek és az érzelmek között, és végül váratlan módon találják meg a boldogságot és a beteljesülést.

Szoba kilátással

szoba_kilatassal.png

Szoba kilátássa - Lucy Honeychurch, egy fiatal angol nő történetét követi, aki unokatestvérével, Charlotte Bartlett-tel Olaszországba utazik. Bár Lucy eljegyezte Cecil Vyse-t, Firenzében érdeklődése felkeltődik a különleges George Emerson iránt.

Miközben Lucy az érzéseivel küzd, próbálja megérteni, mit vár el tőle a társadalom, és megtudni, ki is ő valójában. Végül úgy dönt, hogy saját boldogságát és szabadságát helyezi előtérbe, szembeszállva a hagyományokkal.

Az olasz vidék csodálatos hátterében ez a film a szerelem, a szenvedély, a társadalmi normák és a személyes vágyak közötti feszültséget mutatja be.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr2518455219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása