FamousFaces

60 évesen is remek formában van Lisa Kudrow

Emlékszel még Phoebe-re a Jóbarátokból? 60 évesen is fantasztikusan néz ki.

lisa_kudrow.png
Néha hihetetlen belegondolni, milyen gyorsan repül az idő, pedig a Jóbarátok bohókás Phoebe Buffay-je is már 60 éves. Lisa Kudrow volt a legidősebb a három barátnő közül, de ha most Jennifer Aniston és Courteney Cox mellé állna, ezt aligha mondanánk meg róla.

A színésznő és komikus ragyogó formában van, bár az idő nyomai rajta is látszanak. Úgy tűnik azonban, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja.

Egy interjúban elmondta, hogy kifejezetten fél a botox és a tű gondolatától. Bár nem zárta ki, hogy egyszer kés alá fekszik, jelenleg jól érzi magát a bőrében.

lisa_kudrow_x.png

Érdemes megemlíteni, hogy tinédzser korában volt egy orrplasztikája, amit nyíltan vállalt. Iskolás korában sokat csúfolták nagy orra miatt, ami annyira rosszul érintette, hogy végül vállalta a műtétet. Elmondta, hogy egyáltalán nem bánta meg ezt a döntést.

Azóta viszont nem volt semmilyen beavatkozása, és szerintünk nincs is rá szüksége. Nagyon jó formában van, és bájos mosolyával éveket letagadhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr6518440863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása