FamousFaces

A "Jég veled!" négy sztárja így néz ki most......

a_jeg_veled_negy_sztarja_igy_nez_ki_most_31_evvel_a_film_utan_1.png

A "Jég veled!" (eredeti címén: Cool Runnings) egy 1993-as sportkomédia, amely mára klasszikussá vált.

A film a jamaicai bobcsapat szívmelengető és humoros történetét meséli el, ahogy megpróbálnak kijutni a téli olimpiára. Azóta 31 év telt el, és sok rajongó kíváncsi, mi történt a film sztárjaival.

a_jeg_veled_negy_sztarja_igy_nez_ki_most.png

A "Jég veled!" igaz történeten alapul, és a jamaicai bobcsapat kalandos útját meséli el az 1988-as calgaryi téli olimpiáig. A történet középpontjában négy jamaicai férfi áll, akik soha nem találkoztak hóval vagy jéggel, de elhatározzák, hogy részt vesznek a téli olimpián bobcsapatként.

Derice Bannock (Leon Robinson) egy tehetséges sprinter, aki az olimpiai álmait követi. Miután meghiúsul a lehetősége, hogy a nyári olimpián induljon, elhatározza, hogy bobcsapatot alapít.

a_jeg_veled_negy_sztarja_igy_nez_ki_most_31_evvel_a_film_utan.png

Derice három társát is magával viszi: a szertelen és vicces Sanka Coffie-t (Doug E. Doug), a kemény és határozott Yul Brennert (Malik Yoba) és a gazdag családból származó, de saját útját kereső Junior Bevilt (Rawle D. Lewis).

A csapat edzője, Irving Blitzer (John Candy), egy volt bobversenyző, aki szégyenben vonult vissza a sportágból. Együtt kell szembenézniük a kételkedőkkel, a nehézségekkel és a hideggel, hogy valóra váltsák álmukat és eljussanak az olimpiára.

a_jeg_veled_negy_sztarja_igy_nez_ki_most_1.png

A "Jég veled!" négy főszereplője különböző utakat járt be az elmúlt három évtizedben, de mindannyian sikeresen megtalálták helyüket a szórakoztatóiparban és azon kívül is.

Emlékezetes alakításaik örökre megmaradtak a nézők emlékezetében, és továbbra is inspirációt jelentenek mindazoknak, akik hisznek abban, hogy bármi lehetséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr9518428535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása