FamousFaces

Meryl Streep újra látható lehet a Mamma Mia 3. epizódjában

meryl_streep_ujra_lathato_lehet_a_mamma_mia_3_epizodjaban.png

A Vogue nemrégiben megosztott egy emlékezést a Mamma Mia! musicalfilm múltbeli sztárjaival, köztük Streep-pel, Amanda Seyfried-del, Colin Firth-tel, Pierce Brosnan-nal, Dominic Cooper-rel és Stellan Skarsgard-dal, akik beszéltek az eredeti produkcióról, és felvetették egy harmadik film lehetőségét - írja a The Hollywood Reporter.

"Teljesen nyitott vagyok" - nyilatkozta Streep az interjúban, hozzátéve, hogy előtte egy kisebb térdműtétet kell ütemeznie a forgatás előtt, de ha egy olyan forgatókönyvvel állnak elő, ami felkelti az érdeklődését, akkor benne van.

A 2008-ban bemutatott Mamma Mia! után tíz évvel a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című folytatásban kiderült, hogy Donna, akit Streep alakított, már nem él, és lánya, Sophie (Amanda Seyfried) arra törekszik, hogy megvalósítsa anyja álmát, és újranyitja a családi szállodát.

Miközben ezen fáradozik, Sophie egyre többet megtud Donna múltjáról, és hogy miként ismerkedett meg azokkal a férfiakkal, akiket Sophie apjának tekint. A visszaemlékező jelenetekben a fiatal Donna-t Lily James játssza. Bár Streep nem szerepelt a filmben, mégis feltűnt a végén.

meryl_streep_ujra_lathato_lehet_a_mamma_mia_3_epizodjaban_1.png

Judy Craymer, a film producere emlékeztetett rá, hogy Donna halála miatt sok kritika érte őket a rajongóktól a közösségi médiában, de - mint mondta - ez a fordulat szükséges volt, mert nem volt biztos, hogy Streep újra szerepet vállal a filmben, mivel általában nem vesz részt folytatásokban.

Hozzátette, hogy amikor Streep mégis visszatért a folytatásban való részvételre, nagyon jól érezte magát a stábbal, ami talán megnyitotta az utat egy újabb rész felé.

Streep elmondta, hogy már beszélt Judy Craymer-rel a lehetőségről, hogy Donna visszatér, és az ötletek között szerepelt egy olyan fordulat is, amelyben kiderül, hogy Donna nem halt meg, hanem az ikertestvére.

meryl_streep_ujra_lathato_lehet_a_mamma_mia_3_epizodjaban_2.png

Streep mellett Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Dominic Cooper és Stellan Skarsgard is kifejezte örömét, hogy újra eljátszhatják szerepeiket, ha egy jó forgatókönyv készül. Craymer is hangsúlyozta, hogy ha tőle függene, már rég leforgatták volna a harmadik epizódot. "Muszáj megcsinálni, mert ezt akarják a nézők" - mondta.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr7318409189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása