FamousFaces

Elképesztő változás! Ilyen az alakja most Beverly D’Angelo-nak

elkepeszto_valtozas_ilyen_az_alakja_most_beverly_d_angelo-nak.png

1983-ban debütált a Családi vakáció, mely Chevy Chase és Beverly D’Angelo főszereplésével vált az 1980-as évek vígjátékának ikonikus alkotásává.

A film bekerült a Total Film magazin legjobb vígjátékai közé, és hatalmas bevételt hozott, meghaladva eredeti költségvetését. Ennek következtében természetes volt, hogy folytatások következnek.

elkepeszto_valtozas_ilyen_az_alakja_most_beverly_d_angelo-nak_1.png

Beverly D’Angelo az 1980-as évek egyik legfelkapottabb színésznője volt nemzetközileg. Olyan filmekben tűnt fel, mint a Hair vagy a Vágy villamosa, melyért több elismerést is kapott.

elkepeszto_valtozas_ilyen_az_alakja_most_beverly_d_angelo-nakx.png

Az ezredfordulót követően főként sorozatokban vállalt szerepeket, például az HBO Törtetők című sorozatában. Emellett fontos szerepeket játszott nagyobb filmekben is, mint az Amerikai história X.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr2618404547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása