FamousFaces

Chuck Norris megható beszámolója édesanyja 102 éves életéről...

chuck_norris_meghato_beszamoloja_edesanyja_102_eves_eleterol.png

Chuck Norrisnak csak egy anyja volt, aki egyedül felnevelte őt és két testvérét. Úgy tűnik, nem csak Chuck volt erős, hanem az egész család.

Tekintsük csak Wilma Norrist, Chuck Norris édesanyját, aki már 102 éves, és azóta nevelte fel egyedül három fiát, kezdve Chuck Norris pici korától.

Chuck Norris ismert alak a filmiparban az 1970-es évektől kezdve, rendszeresen feltűnt akciófilmekben és sorozatokban, és még Bruce Lee-vel is harcolt. Kiemelkedő harcművész és sok tornagyőzelemmel büszkélkedhet.

Chuck Norris apja tinédzserkorában otthagyta a családot, így Wilma Norrisnak egyedül kellett felnevelnie három fiát.

chuck_norris_meghato_beszamoloja_edesanyja_102_eves_eleterol_1.png

Ebben az időszakban az ilyen helyzetbe került nőket kevés támogatás érte a társadalomban, ezért a család hosszú éveken át szegénységben küzdött.

Az interjúban Chuck Norris elmondta, hogy rengeteget köszönhet az édesanyjának, aki nem csak gyermekként segítette őt, hanem felnőttként és sikeres színészként is.

Wilma Norris idén májusban ünnepli 103. születésnapját. Élete nem volt könnyű, többször küzdött rákkal, és közel harminc műtéten esett át.

 chuck_norris_meghato_beszamoloja_edesanyja_102_eves_eleterol_2.png

Chuck Norris szerint ezért is igyekszik minél több időt tölteni a családjával és jó apa lenni, mert ezt látta az édesanyjától, aki három kiváló úriembert nevelt fel – gyakorlatilag egyedül.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr1518404551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása