Chuck Norris 84 éves lett

Chuck Norris, az amerikai színész-harcművész ikonikus alakja, március 10-én betöltötte 84. életévét, ami egyértelműen azt mutatja, hogy a kor csak szám számára. Az egykori texasi kopó már évek óta visszavonultan él, miután 2012-ben lezárta hivatalos filmes karrierjét, ám még mindig képes lenyűgözni bennünket energiájával és kitartásával.

chuck_norris_84_eves_lett.png

Chuck Norris az utóbbi időben inkább a nyugodt életet élvezi 23 évvel fiatalabb feleségével. Azonban a születésnapján egy kis nosztalgiával és lendülettel visszatért a közönség elé egy Instagram-videóban, amiben megmutatta, hogy még mindig megvan benne az a régi tűz, ami annyira jellemzővé tette.

chuck_norris_84_eves_lettx.png

Ahogy Chuck Norris magabiztosan és erőteljesen veri a bokszzsákot, mintha csak a régi időkben lenne. Ez a látvány egyértelműen mutatja, hogy bár már hivatalosan nyugdíjas, az ereje és kitartása továbbra is megőrzött.

chuck_norris_84_eves_lettxx.png

Egy ilyen ikonikus alak születésnapjának ünneplése egy emlékezetes pillanat mind a rajongók, mind pedig maga Chuck Norris számára. És bár már nem láthatjuk őt a filmvásznon, vagy a harcművészeti tornákon, az Instagramon keresztül még mindig részesei lehetünk az ő világának, és láthatjuk, hogyan élvezi a nyugodt, ám még mindig aktív életet.

chuck_norris_84_eves_lettxxxx.png

Chuck Norris, az örök legenda, továbbra is inspirál minket mind az életkorával, mind pedig az elkötelezettségével. Így hát, boldog 84. születésnapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://famousfaces.blog.hu/api/trackback/id/tr5818382617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása